Reacties

Sharia conforme Censuur fase 1 — 5 reacties

 1. Welke schoenen droeg de rechter ? Hopelijk geen Ambiorixen, want dan moet ik aan de schoenverkoper mededelen dat ik geen schoenen koop gedragen door een islamofiele rechter.

 2. Prachtig van ons Anke toen ze die franse troep van de trappen flikkerde, zo moet het VB dat afhandelen.

 3. Lebottermans denkt zijn slag thuis gehaald te hebben. Echter geeft de rechter (onbewust?) daardoor extra reclame voor het V.B.
  Volgens ik meen gelezen te hebben blijft de poster zoals hij was maar worden de zolen nu GEEL. Aha,slim gezien van de makers.T rouwens dat de rode zool vervangen wordt sluit beter aan bij het geel-zwart.
  Het rood past beter bij de bottinnen die de linksen dragen.
  Volgend week komt die Canadese trut haar eis aan bod,eens zien of de sharia rechter ook hier de knullige kneut gaat spelen.

  • Beste Senior,
   Dat kind uit Canada gaat ook haar gelijk halen, daar ben ik bijna zeker van. Voor mijn reactie op deze uitspraak kijk bij ” belofte maakt schuld ” ik kon mij niet inhouden om te reageren. Veder nog een tip voor Vlaams Belangers als ze gaan winkelen, zo dat je achteraf niet in de problemen komt. Zeg bij een aankoop dat je Vlaams Belanger bent, en vraag de verkoper/ster of dat tegen de regels van de firma is. Kwestie van op zeker te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *