Niet te geloven!

Enkele dagen geleden berichte het V.B. over het feit dat de E.U. enkele tientallen miljoenen euri’s steun cadeau gedaan heeft aan het moslimland Egypte dat er maar belabberd bijzit na de recentelijke onlusten i.v.m. hun Arabische lente, waarbij Moebarak zijn zandschup moest afkuisen en ook zijn uitdager Mursi reeds de laan werd uitgestuurd. 

Het land aan de Nijl is op de zwadder. Centjes…véél zelfs van de Europese belastingbetaler zouden de Egyptische economie nieuw leven moeten inblazen om de boetiek terug op gang te krijgen. Maar wat is nu de clou van die historie?.. Egypte heeft zopas een deal gesloten met Rusland voor de levering van wapentuig en dit voor de lieve som van 1,5 miljard dollar!!!

Zou het kunnen dat een groot deel van dat spul betaald wordt met de financiële “gift” van de E.U. net zoals Hamas in Gaza wapens kocht en koopt met de regelmatige steun die ze van Europa krijgen?
En dan maar bedelen voor de Filipijnen. Mensen toch…wordt toch eens wakker!!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Niet te geloven! — 3 reacties

  1. Daarom bij de volgende verkiezing stemmen voor Euro septische partijen en de NVA behoort daar niet bij, ze zitten samen met de groenen waarvan de leidereen kinderverkrachter is, in het Europees parlement

  2. Senior,
    ELKE eurocent die gegeven wordt aan een moslimland is een verloren eurocent, het is net hetzelfde als de vijand financieren, daar is die EU misdaadorganisatie mee bezig.
    Wie is daarvoor verantwoordelijk? Juist, E.T. vanRAMPay, leugenhut Barbarosso, kapo Schulz, liegebeest Verafstoot & co. Hopelijk krijgen ze op 25 mei 2014 een oplawaai waarvan ze de eerstvolgende jaren niet van zullen bekomen.

    • en de NVA in Europa zit in de groene fractie en doet daaraan mee, begrijpe wie begrijpen kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *