Algerijnse gangster lacht politie uit

Is dit het soort voorbeeld dat we aan onze jeugd moeten geven?
We stellen ons de vraag hoe onze jeugd zoal zal reageren wanneer ze in onze media, zoals vandaag het geval is in de meeste kranten, de volgende soorten berichten lezen:
“Reeds méér dan 1OO bevelen op uitwijzing en nog steeds in ons land”. “Vreemdelingenzaken zegt machteloos te staan”! “Algerijnse gangster lacht onze politie uit”! enz. enz.
Waarover gaat het?

Een Algerijnse gangster, want hier past geen enkel ander woord, de genaamde Karim B.A. (45) verblijft al 20 jaar illegaal in Brussel. Dat hij niets wil bijdragen aan onze samenleving moge blijken uit het feit dat deze man reeds ontelbare keren werd opgepakt voor allerlei gepleegde misdrijven gaande van enerzijds drugdelicten tot diefstallen met verzwarende omstandigheden tot anderzijds verduistering; bendevorming; valsheid in geschrifte enz.

Op al de jaren dat hij hier onze streken onveilig maakt en illegaal rondloopt werd hij reeds niet minder dan 102 maal een bevel overhandigd om ons land te verlaten. Meestal kreeg hij een dergelijk bevel nadat hij opnieuw een misdaad had begaan. Zo werd hij niet minder dan 17 maal betrapt onder een valse naam….

Volgens een woordvoerder van Vreemdelingenzaken kan men NIETS DOEN tegen die gangster omdat de ambassade van zijn thuisland niet meewerkt en dus dwarsligt (sic) !!! Algerije wil hem volgens Vreemdelingenzaken niet opnemen en we staan dus machteloos !!!!!

Wat is dit nu voor prietpraat. Welke idiote organisatie of overheid neemt nu 101 maal een zoveelste idiote beslissing. Wat moeten we denken van een politieagent, die aan een voetganger die door het rode licht wil wandelen, en die opdracht geeft dat hij op zijn stappen moet terugkeren en die niet wil luisteren daarna nog 101 keer hetzelfde zou vragen. Welke ouder, die aan een kind in een winkel zou bevelen van iets af te blijven, zou dergelijke opdracht nog 101 keer herhalen? Men wordt radeloos als men hoort op welke totaal zinloze en idiote wijze onze overheden soms te keer gaan. Wat moeten kinderen die zoiets lezen nu gaan denken?

Steel maar……lieg maar……. neemt maar drugs……..pleeg maar schriftvervalsing…….neem maar een andere naam aan……… het kan allemaal geen kwaad want de overheid zegt zelf dat ze NIETS kunnen doen!!!

Wij hebben een andere mening in dit verband. Eerst en vooral zou ik als overheid aan Vreemdelingenzaken laten weten dat ik hen voor niets meer nodig heb en dat ze vanaf morgen allemaal, zoals President Reagan het eens heeft gedaan met de verkeersleiders in zijn land, een andere betrekking kunnen zoeken. Verder zou ik aan die Algerijn laten weten dat hij nog 24 uur de tijd heeft om het grondgebied te verlaten en indien hij daar geen gevolg aan geeft hij zal aangehouden worden en voor minimum 1 jaar wordt opgesloten. Maar wel in een echt gevang. Geen TV/geen ontspanning/geen lectuur gewoon NIETS. Water in onbeperkte mate en uiterst karige maaltijden. Geen wandeling of mogelijke kontakten met anderen. Gewoon 1 volledig jaar alleen in een cel en de hele dag, zonder de minste ontspanning, wachten op de volgende dag. Niemand verplicht Karim B.A. een dergelijke straf te moeten ondergaan maar hij zou duidelijk en VOORAF verwittigd zijn!! Indien men hem reeds 102 maal heeft kunnen aanhouden na een gepleegd misdrijf zal het nu wel een 1O3 de maal kunnen lukken en vinden we hem wel snel indien hij na 24 uur nog op Belgische bodem verblijft.

Diegenen die nu verantwoordelijk zijn om dergelijke gangster gedurende jaren in onze samenleving verder vrij te laten rondlopen zonder in staat te zijn maatregelen te treffen zouden zelf uit onze samenleving moeten verwijderd worden om enkele maanden in een cel te kunnen nadenken op welke schandalige wijze ze het vertrouwen, dat de bevolking in hen stelde, hebben beschaamd en op welke schandalige wijze ze het belastinggeld van de gemeenschap, op oneigenlijke wijze, hebben verbrast.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Algerijnse gangster lacht politie uit — 13 reacties

 1. Hierna een link naar de webstek van Kopp onLine over de toestand in Duitsland. In België is het echter niet veel anders. Het verschil met Duitsland is wel dat er daar wel reactie komt vanuit het gerecht en de politie, en dat schrijvers durven publiceren over de misdaad en de verderfelijke politieke correcte terreur die met deze misdaad gepaard gaat.(zie de link)
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/christine-ruetlisberger/deutschlands-zukunft-jung-maennlich-orientalisch-und-kriminell.html

 2. @ Beste Senior,
  Fikken kent Roger als een goede bekende èn medelid, zijn aversie tegenover de N-VA is begrijpelijk vermits er veel VB-stemmers overgelopen zijn (in Blankenberge) naar die “bende van Ward de Bever”.
  Hij was, samen met een dame, eertijds gemeenteraadslid doch beide verloren hun zetel in de gemeenteraad door… de SCHULD van de VB-KOPMAN!
  Die “aangespoelde” kopman, een “binnenlander” die niks af weet van de kustmentaliteit, had er niks béters op gevonden om in de VB-verkiezingsfolders, de prioriteit te leggen om het afschaffen te eisen van de “taksen-op-tweede-verblijven”. (en DIT, terwijl de eigen Blankenbergenaars wél zware lasten moeten verder betalen.)
  De VB-stemmen zijn dan ook naar de éérste-op-de-lijst gegaan… helaas, dàt was die aangespoelde VEYS. (en dààr zou de heer Catrysse beter zijn woede op koelen maar hij wil het VB niet bekritiseren… ikzelf durf dat wél, en dàt weten ze ook wel op het Madouplein hoor)

  • Met alle eerbied voor u, uw relaas is niet juist, de heer Tanguy Veys heeft nooit gepleit voor de afschaffing van de taks op de tweede verblijven, wel heeft hij gevraagd deze taks niet te hoog laten oplopen, en dit om oa de leegstand niet groter te maken en om vele appartementen die niet verkocht geraken dit aantal te verminderen
   Mijn zogezegde haat tov de NVA gaat vooral naar mensen die niet willen samenwerken met ons, en die op de hop toe Eurofiel zijn

   • En ik zeg u Senior dat de heer Tanguy Veys zijn gemeentelijke functie bijzonder goed doet, veel, veel beter dan die 6 van de NVA, en ook veel beter dan mezelf, het enige wat ik vind is dat hij de socialisten nog harder zou moet aanpakken

 3. Roger Catrysse,
  Zelfs een onafhankelijk Vlaanderen zal big brother Europa niet uit zijn tuin krijgen, dat weet zelfs de top van het V.B. Het is zoals men zegt: als het kan zonder liever dan als het moet. Wij moeten in deze de kop niet in het zand steken. Wat me echter sterk opvalt in uw reacties is de steeds weerkerende diepe haat die je koestert jegens de N-VA. Ik wil hier absoluut geen lans breken voor deze partij maar haar over de ganse lijn als negatief en schadelijk bestempelen lijkt mij wat overdreven. Van de trado’s hoeven we absoluut geen heil te verwachten, dat heeft het verleden reeds voldoende bewezen. Het V.B. is gemuilkorfd en onze bewegingsvrijheid is zeer beperkt. Het is in elk geval te hopen dat de trado’s bij de volgende verkiezingen absoluut geen meter vooruitgang boeken..integendeel, want dan is alles om zeep!

  • Senior,

   Ik kan de achterdocht misschien zelfs aversie van Roger best begrijpen. Deze partij (NVA) is immers open en bloot eurofiel!

   Dat staat haaks op elke vorm van lotsverbetering voor Vlaanderen en Vlamingen. Het is bovendien duidelijk dat al het islamofiel links gepamper van allochtonen al 40 jaar lang recht evenredig groeide met de invloed van de groeiende EU-moloch.

   Niet voor niets noemen velen het EUSSR, en gelijk hebben ze.

   Derhalve: Quid NVA?
   Met kinderachtige ontkenningen en uitvluchten zijn we niets. De partijprogramma’s van de trado’s zijn hilarisch en qua inhoud graatmager. Wie gelooft die mensen nog? Socialistische dorpspolitiekers wagen zich nu zelfs al aan pro-Belgische propaganda!

   NVA tapt uit een ander vaatje: veel beloven en weinig geven allicht. Dat is gemakkelijk en kost ook niets. We zijn de burgermanifesten van Verhofstadt nog niet vergeten. Die loog dat zijn neus er bijna afviel en de Vlamingen kregen door de blunders van hun naïeve volksgenoten nadien de volle rekening gepresenteerd. En of!

   Het lijkt wat NVA betreft koffiedik kijken maar dat is het niet. Deze partij is te snel gegroeid en doordesemd met opportunisten. Zelfs de boegbeelden trekken de islamofiele (Bourgeois) en Eurofiele kaart (De Wever en Brepoels).

   Daarom is de NVa gegarandeerd een willoos slachtoffer voor recuperatie door het Belgicistisch regime.
   Spijtig is dat zeker. Maar wat doen we er aan? Het confederalisme is inderdaad het federalisme “des cons”.

   Ik geef je ook ergens gelijk hoor: prioriteit #1 is nu een fikse pandoering van de trado’s. Nadien zien we wel en evalueren we terug.

  • Daarom omdat de NVA Eurofiel is en dit huidige Europa steunt zal Vlaanderen nooit onafhankelijk worden en ik hoop dat de trado’s een zware nederlaag zullen lijden

 4. Toch even doen opmerken dat deze gangster een MOSLIM is, die vanaf zijn kinderjaren werd geleerd te “PARASITEREN” op anderen; een typische islam-eigenheid!!!

  Maakt zelf deel van hun levensfilosofie: de anderen doen opdraaien voor jezelf!!!
  Door de geschiedenis heen: HET kenteken van elke islam-verovering: PARASITEREN!!

  En wie werkt dit in de hand???
  Ten eerste de EU met aan kop een onbekwaame iemand, die zelfs de titel van President durft voeren!!

  Allemaal promotoren van de islam-parasiteer-strategie!!!

  Lafaards en zelfs bedriegers!!!

 5. Ik denk dat in een onafhankelijk Vlaanderen onder de leiding van de NVA er niets zal veranderen op dit gebied, ten eerste willen zij de vreemdelingen koesteren, en ten tweede zullen zij de richtlijnen van de Europese unie slaafs volgen, met het gevolg dat hij na de 102 terug aangehouden te zijn weer op vrije voeten zal staan

 6. Het voormelde geval is er één van de zovele duizenden…. die hier komen, blijven en ongestraft hun gangen kunnen gaan, met behulp van een Belgisch corrupt en crimineel regime, onder het motto :”Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”. De echte oorzaak van al deze ellende is dus de belgische staat,die Vlaanderen bezet, terroriseert en plundert via de misdaad met behulp van de linkse en loge collaborateurs in Vlaanderen, voor wie het motto van Lenin :”bandieten zijn de beste revolutionairen”, van toepassing is. Het moet dan ook duidelijk zijn dat het door Freddy geciteerde geval, geen louter toeval is, maar kadert in een bewust gevoerde verrottingsstrategie. Al het “gelul” over ambassades die niet meewerken enz… is dus “zever…” Waar er een wil is, is er een weg. Als momenteel de weg er niet is, wil dit zeggen dat de wil er ook niet is, om het bovenvermelde probleem aan te pakken.
  Dit alles staat in schril contract met de “niet aflatende strijd tegen rechts” en de bestrijding van de “zo gezegde haatmisdrijven”. Daar is er niets te zwaar of te heet, en kan en mag alles.(het doel heiligt immers de middelen).

 7. Gaius,
  Inderdaad mijn beste! Dàt zou de ideale oplossing zijn.
  Een onafhankelijk Vlaanderen.Echter is het momenteel zo dat het al zalven en pappen is wat de klok slaat en het crimineel gespuis zijn gang kan gaan.Mijn oplossing was uiteraard sarcastisch bedoeld,want is in de praktijk onuitvoerbaar,tenzij ik mij zou bekeren tot de islam.In afwachting van een hopelijk zo snel mogelijke zelfstandigheid zullen we de zure appels en de gebakken peren moeten verteren en zullen er in de toekomst nog van die lachende criminele baardapen de revue passeren.

 8. Senior,
  Een onafhankelijk Vlaanderen, waar de rechtsstaat hersteld wordt met sluitende wetgeving en straffen die ook uitgevoerd worden. Evenals het niet samendrukbaar maken van een aantal waaronder die welke zijn opgelegd wegens herhaling (recidive) en het niet naleven een uitwijzingsbevel.
  Zou dat geen veel betere oplossing zijn?

  Zonder regionalisatie van justitie is er geen enkele mogelijkheid om de stank van de volledig of minder georganiseerde misdadigheid buiten het Vlaams territorium te houden.

 9. Beste Freddy,
  Alleen in dit onland zijn zulke toestanden mogelijk.Het onmogelijke kan hier toch geschieden. Ik onderschrijf voor de volle 100% uw oplossing om zulks illegaal extreem crimineel uitwerpsel voor een jaar effectief in de petoet te zwieren op water en brood zonder een enkele privilege.
  Echter weten u en ik zéér goed dat dit een utopie is gezien binnen de kortste keren de linkse kerk hier op haar achterste poten gaat steigeren wegens de schending van de rechten van de misdadiger. We kennen dit refreintje zo goed dat we het zelfs van achter naar voren kunnen zingen. Bovenop al het linkse gehuil dat men kan verwachten om de sukkelaar te steunen, riskeert de belastingbetaler nog op te draaien voor een dwangsom indien de eenzame opgesloten beroeps misdadiger van een “begripvolle” rechter gelijk zou krijgen om zijn “regime” te versoepelen. Dat Algerije zijn afval niet wil terugnemen is nogal wiedes. Zij zitten ginds ook opgescheept met massa’s overtollig tuig. Mijn oplossing in deze is simpel maar helaas niet uitvoerbaar op legale wijze: Die gozer bij nacht en duisternis doodslaan, verpakken in een flink verzwaarde waterdichte zak en dumpen in diep water…probleem opgelost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *