Opiniepeiling Vlaams Belang

Wij zijn haast gewoon om de haverklap rond de oren gesmotst te worden met peilingen allerhande. Niet op de laatste plaats naar onze kiesintenties maar over allerhande trivialiteiten om de boekskes te kunnen vullen. Gisteren nog meldde Wim De Vilder met een uitgestreken gezicht op het nieuws van de VRT dat we met zijn allen in België véél gelukkiger waren geworden, zo had een opiniepeiling uitgewezen. …thevissenhetismaareenpeiling

Nu is het niet zo moeilijk om te begrijpen dat opiniepeilingen werk en dus geld kosten en derhalve gefinancierd moeten worden door opdrachtgevers. Als men ooit nog een tweede opdracht wil krijgen doet men er als opiniepeiler best aan het resultaat van de eerste opdracht zo veel mogelijk congruent te maken met de wensen en/of de dromen van diegene die betaalt. Vandaar dat de meeste opiniepeilingen gewoon gecarboniseerde doordrukjes zijn van de wens van de opdrachtgever(s).

Peilingen die gedaan en georganiseerd worden door binnenlandse bedrijven zijn daarom veelal onbetrouwbaar en dus in vele gevallen niet eens het lezen waard. Dit is zelfs zo waar dat wetenschappers die het geknoei met en de vervalsing van opiniepeilingen durven aan te klagen soms boudweg gebroodroofd werden door het Belgisch establishment.

Dit overkwam Professor Frank Thevissen die bij de VUB brutaalweg werd ontslagen omdat hij de waarheid durfde te formuleren. Hij bleef echter niet bij de pakken zitten en publiceerde in 2011 een boek: “Het is maar een peiling, opiniepeilingen in de media: van wetenschap tot wichelarij” bij uitgeverij Pelckmans uit Kalmthout. (ISBN 978-90-289-5104-4) Hierin toonde hij aan dat de belangrijkste electorale peilingen de publieke opinie in Vlaanderen op het verkeerde been zetten.

Het Vlaams belang doorbreekt nu deze politiek correcte traditie met een onderzoek dat uitgevoerd werd mét respect voor alle wetenschappelijke normen waaraan een geloofwaardige opiniepeiling moet beantwoorden. We geven U hierbij zeer graag een bruggetje naar de peiling waarvan we de vaststellingen reeds lang vermoedden maar nu ook bevestigd zien.

http://www.vlaamsbelang.org/files/20131120_vlaanderen_gepeild_in_10_vragen_-_Vlaams_Belang.pdf

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Opiniepeiling Vlaams Belang — 3 reacties

  1. Peilingen komen steeds uit in winst voor links alhoewel heel Vlaanderen weet dat Vlaanderen rechts is, de taak van de hoernalisten is nog steeds: Wiens brood men eet diens woord men spreekt.
    Uiteraard zullen er weer velen in de linkse val trappen, nu reeds zijn ze al bezig met het pensioenmistgordijn op te trekken.
    Dat die BRT creatuur, een klaploper dus, zegt dat de Belgen gelukkiger zijn wil dus zeggen dat hij niet buiten de deur komt, ten eerste bestaan er geen Belgen met uitzondering van het franskiljons & coburgers profitariaat maar enkel Vlamingen en Walen en wat de Vlamingen betreft zijn die helemaal niet gelukkig door de jaarlijkse roofbouw van ± 18 miljard euro en dat om franskiljons, coburgers, EU zakkenvullers én die massa allochtonen aan de vreet te houden, stop die roofbouw en stop dat geld in de Vlaamse welvaart, koopkracht, veiligheid en leefbaarheid en de Vlamingen zijn overgelukkig, daar hebben we geen peilingen voor nodig.

    • Werk dit tegen en zeg de waarheid heel simpel stem Vlaams Belang als je verandering wil en al de rest is larie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *