Quid NVA ?!

Laat ons het maar eens duidelijk schrijven.
Een Vlaamse partij die voor het voortbestaan van een ongrondwettelijke, onwettige, islamofiele, belgicistische en fascistoïde terreurorganisatie (zoals het CGKR = Centrum voor onGelijke Kansen en ter bevordering van het anti-blank Racisme) stemt, pleegt verraad jegens de westerse vrijheidslievende cultuur en plant een mes in de de rug van iedere Vlaming.
De NV-A is derhalve totaal onbetrouwbaar.
spijkerMartin Niemöller, (een Protestants predikant in het vooroorlogse Duitsland van de jaren ’30) schreef :
“Toen de nazi’s de communisten arresteerden heb ik gezwegen;
ik was immers geen communist.

Toen ze de sociaaldemocraten kwamen halen heb ik gezwegen;
ik was immers geen sociaaldemocraat.

Toen ze de syndicalisten arresteerden heb ik gezwegen;
ik was tenslotte geen syndicalist.

Toen ze de Joden kwamen halen heb ik gezwegen;
ik was immers geen Jood.

Toen ze de katholieken kwamen halen heb ik gezwegen;
ik was immers geen katholiek.

Toen ze mij kwamen halen… was er niemand meer die nog kon protesteren.

Lees verder bij Roeland >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Quid NVA ?! — 15 reacties

 1. De weg van de verandering, van een Belgisch CGKR naar een Vlaams CGKR wat een realisatie, om bij te wenen, dank aan de verandering gerealiseerd dank zij de NVA

 2. Met deze goedkeuring levert de NV-A het bewijs voor wat vele Vlamingen vreesden. Luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden! Dat is de echte lijfspreuk van de NV-A. Van de kracht van verandering blijkt niets met de waarheid te stroken.

  Het lijkt er zonder meer op dat de NV-A gewoon oude wijn is in nieuwe zakken. Niet de inhoud en de principes zijn voor de NV-A van belang. Het gaat hen alleen om de “toon”, de “stijl” en de “verpakking”. Het gaat hem over de postjes en de procentjes, de zitjes en de poen.

  Een partij die toelaat dat een ronduit fascistoïde instelling zoals het CGKR “interfederaal” voort blijft bestaan, bewijst dat de wazige formule van haar zogenaamde “confederalisme ” meer dan vermoedelijk gewoon boerenbedrog is.

  Op het ogenblik dat in opdracht van het interfederaal inquisitiecentrum Jambon en De Wever van hun bed gelicht worden zal er inderdaad niemand meer zijn om te protesteren.
  Deze beroepspolitiekers zijn te egoïstisch en te laf om te beseffen met welke kwaad ze te maken hebben.

  De schildwachten van Vlaanderen staan er alleen voor, uitsluitend geflankeerd door de LDD. Alle andere partijen zijn een bende onverantwoordelijke verkwisters en bedriegende verraders.

  • Alle dagen moeten wij incasseren, incasseren, en nog eens incasseren. Wanneer gaan “correcte” politici eindelijk doorhebben dat je door altijd te incasseren geen enkel gevecht wint, geen enkel.

   • Wij zijn een volk die toch zo graag ? incasseert De enige correcte politieke partij wordt afgestraft, en de verwaterde kopie die dit heeft helpen realiseren werd beloond

 3. Nog een illustratie over de ware aard van de NVA. Ik lees zojuist in het Nieuwsblad van 14.12.2013 dat het Mechelse stadsbestuur de sporthal Winketkaai gaat omdopen tot sporthal Nelson Mandela!!! Volgens schepen van diversiteit Marc Hendrickx (NVA!!!)”.. is een sporthal een ontmoetingsplaats bij uitstek, ze brengt mensen samen..symbolisch is dit ook wat Mandela deed….”. Men kan dan al beginnen met een aanbrengen van een brandende autoband op de gevel als symbool van dit samenbrengen…!! We zijn hier al meer dan 10 eeuwen bezet… en er zijn dus meer dan Vlamingen genoeg, die het slachtoffer werden van deze eeuwenlange terreur, die op een passende manier zouden moeten geëerd en herdacht worden. Op een enkele rare uitzonderingen na worden deze ontelbare slachtoffers doodgezwegen, en zelfs nog geschoffeerd.
  In citeer als vb. het artikel in het Nieuwsblad van 07.09.2011 waarin melding gemaakt werd van het ontdekken van een massagraf uit 1798 op het kerkhof naast de St. Romboutstoren. Er 41 skeletten opgegraven, van boerenkrijgers die er op 23 oktober 1798 door de franse bezetter werden gefusilleerd. In een normaal land had dit moeten gepaard gaan met een plechtige herbegraving, waarbij alle eer werd bewezen aan deze verzetslieden. Elk slachtoffer had tenminste een straat moeten krijgen in Vlaanderen die naar hun genoemd werd.
  Deze verzetslieden stonden immers in het verzet in dienst van hun eigen volk tegen de vreemde bezetter en dus niet zoals tijdens WOII in dienst van de belgische bezetter of van Stalin.
  Nu moeten we elke dag vaststellen dat er overal straten, pleinen en gebouwen genoemd zijn naar bezetters of collaborateurs… dit kan alleen met een “klootjesvolk” dat zich zelf vernedert en veracht…!!!

  • Eindelijk een schepen die als een echte nationalist en pleintje een naam geeft met een betekenis, nl het Nelson Mandela plein, een naam die aantoont hoe een staat na 25 jaar niets te hebben verwezenlijkt, nu n volle bloei staat, de meeste moorden de meeste verkrachtingen en de hoogste werkloosheid. Ik kan enkel deze Vlaams Nationalistische schepen van Mechelen proficiat wensen doe zo voort de NVA kiezers zijn tevreden

 4. De houding van de NVA bij de goedkeuring de wetgeving over het CGKR, is geen verrassing. Ik blijf er bij dat de NVA met Bartje De Wever uiteindelijk een schepping is van het belgische regime als wapen tegen het Vlaams Blok en dan ook tegen Vlaanderen. Bartje is “gelanceerd” geworden door de VRT via een nooit geziene mediacampagne. Een VRT die dan volledig onder controle is van de linkse en loge mafia’s. Dit is niet normaal en nog minder een toeval. De VRT deelt immers geen geschenken uit aan de “flamins…”. Als we zien wie er allemaal door de NVA binnengehaald is.. is er geen twijfel meer mogelijk. Ik denk hier vooral aan broeder Siegfried, die de touwtjes bij de NVA werkelijk in handen heeft. Ik denk ook aan de pro-europese koers van de NVA. Naast een belgische bezetting steunt de NVA ook nog deze europese bezetting, die beiden de oorzaak zijn van alle problemen in Vlaanderen, via de plundering, de sabotage, een verstikkende bureaucratie, de nooit geziene immigratie met daarmee gepaard gaande een totaal ontspoorde misdaad.. corrupte.. fraude…!! De keuze van de NVA komt dan ook neer op het aanprijzen van de ziekte als de remedie. In de Trends van 12.12.2013 is er een artikel met een “exclusieve trends-enquête” bij de ondernemers in Vlaanderen. De bevraagde ondernemers zijn vernietigend voor Di Rupo I en wijzen Di Rupo II af. Ruim de helft richt zich echter tot de NVA bij de verkiezingen van 2014. Een groot gedeelte ziet De Wever als federale eerste-minister!!! Als men deze verbijsterende resultaten bekijkt bij “ondernemers” die toch zouden moeten beter weten, is het niet verwonderlijk dat het “klootjesvolk” ook blijft stemmen voor zijn eigen ondergang. Als “ondernemers” het niet kunnen of willen begrijpen, dan is er evenmin hoop dat het “klootjesvolk” het wel zal zien. De NVA is dan ook het paard van Troje en de 5de colonne te samen, die Vlaanderen ondermijnt, en die zoals de “sirenen” de stemmen lokt van de “armen van geest….” die weldra niet god zullen zien,cfr de bijbel, maar wel Allah en vlugger dan hun lief zal zijn.
  Arm Vlaanderen, en wie zegde er ook weer: “een volk van honden die kruipen, en met hier en daar een rashond …”

  • De Merode,
   Uw analyses zijn altijd juist en correct mijn inziens, of het is om dat we op de zelfde lijn zitten. U schrijf dat Siegfried de touwtjes in handen heeft bij N-VA. Dat hij iets te zeggen heeft binnen die partij zal ik niet ontkennen, doch mijn inziens is Jan Jambon de sterke man en strateeg achter de schermen. BDW is het welbespraakte uithangbord. Siegfried is het hoofd van de interne veiligheidsdienst, die er op toe ziet dat alles volgen belgisch plan verloopt.

   • Walter,
    Ik ontken niet dat Jambon een belangrijke en zichtbare rol speelt in de NVA, maar zoals U ook terecht zegt is Siegfried het hoofd van de interne “veiligheidsdienst” die er op toeziet dat alles volgens belgisch plan verloopt. Dus de uiteindelijke beslissing ligt dan in handen van “broeder Siegfried” die dan de rol vervult van “politiek volkscommissaris” zoals indertijd in de USSR. Dit is geen verrassing. Mat Herben heeft in zijn boek “Vrij denken over religie, politiek en vrijmetselarij” op pagina 82 een tekst gepubliceerd van Dr. Johan S.Wijne met als veelzeggende titel :
    “In goede banen leiden”. Het gaat over de rol van de loge bij het discreet sturen van bepaalde politieke en sociaal-economische ontwikkelingen via een “vrijmetselaar” die discreet op de achtergrond blijft, achter de “frontman” maar op beslissende ogenblikken ingrijpt. Bartje De Wever moet dit fenomeen zeker kennen..Als hij dan zonder het minste probleem Siegfried binnen de NVA loodst, veronderstelt dit dan ook dat hij zeer goed op de hoogte is van de rol van “broeder Siegfried…” .

 5. Walter,
  Daarom dat we moeten blijven hameren op het gevaar en het verraad van Vlaanderen door een bende postjesjagers niveau VLD CD&V SPA GROEN en NVA.

  • En de overloper van Aalst, Karim Van Overmeire heeft dat goedgekeurd samen met al zijn collega’s van de NVA Hij zou zich moeten schamen.

 6. Tot vervelens toe zal ik het herhalen. Wij lopen de onafhankelijkheid van Vlaanderen mis, en dit is de volle verantwoordelijkheid van N-VA. Hopelijk gaan de ogen open voor mei 2014.

  • Maar ik betwijfel sterk dat de ogen van dat klootjesvolk zullen open gaan Walter, met de Ieren zou het niet gebeuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *