Waarover men niet spreekt.

Dat de E.U. maffia tent niet vies is om dictatoriale regels op te leggen uit eigenbelang en machtswellust zal elke weldenkende Euro onderdaan nu wel gesnopen hebben. Spijtig evenwel is het feit dat er nog voldoende onnozelaars en hersenloze nitwitten rondlopen die de bende van Barosso en de smalle uit St-Genesius-Rode gunstig genegen zijn en er hun steun aan geven zodat de poenpakkers van het E.U. casino hun gang kunnen gaan.

Ondanks de stijgende afkeer voor dit Europees wangedrocht zal er na 25 mei e.k. nog voldoende “aanhang” overblijven om de boetiek verder te laten draaien. Dat er in dat huis van wantrouwen op geen absurde maatregel min of meer gekeken wordt mag blijken uit een uitgelekte regel die zelfs de kamer volgende week zal (moeten!) goedkeuren.. op last van Europa. Het gaat hier over bijkomende regels i.v.m. het ocmw toerisme door E.U. onderdanen en dan vooral deze uit de balkanlanden, meer bepaald Bulgarije en Roemenië.

De doorluchtige dictators in Brussel en Straatsburg hebben beslist en besloten dat het de lidstaten en dan vooral dit onland moeilijker zal gemaakt worden om E.U. onderdanen die te belastend zijn voor de sociale zekerheid uit te wijzen. Zo zal een……BEPERKT PROFITARIAAT VAN SOCIALE VOORZIENINGEN moeten aanvaard worden om de betrokkenen de kans te geven een baan te zoeken. Allerlei factoren moeten nu eerst gescreend worden alvorens de profiteurs terug naar af te zenden. Sterker nog… een ruimere gezinshereniging moet kunnen, zodat niet alleen moeder de vrouw en de kientjes meekomen maar ook ERNSTIGE ZIEKE FAMILIELEDEN die hier op medische verzorging kunnen rekenen.

Over dit alles worden de lippen door de poco totentrekkers stijf op elkaar gehouden want dit is nu niet bepaald reclame om mee uit te pakken enkele maanden voor de verkiezingen. Het is aldus zonneklaar dat onze doodzieke sociale zekerheid nog meer gewurgd zal geworden want deze maatregels zijn hemelse muziek in de oren van de Balkan profiteurs. Deze kans zullen de dracula’s niet onbenut laten en bied de zekerheid dat we nog meer vergast zullen worden op zigeuner muziek en balalaika getokkel. West-Europa is om zeep..mij gedacht!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Waarover men niet spreekt. — 7 reacties

 1. Vergeet ook niet de fraude, 120 miljard euro per jaar, volgens de laatste schattingen. Het werkelijke bedrag zal nog wel hoger liggen. De EUSSR is dan ook in feite een zuiver “mafia-systeem” geworden, dat schuil gaat achter een politiek laagje vernis en mooie principes..een sirenenzang waarmee de “nuttige idioten” naar hun ondergang gelokt worden. Wat Vlaanderen betreft is deze EUSSR een kopij van het belgische corrupte systeem. We worden dus door deze beide bezetters van twee kanten belaagd, geplunderd, en gesaboteerd.
  Bij beide bezetters komt het er op aan stemmen te kopen op kosten van de autochtonen actieve middenklasse, die dan wordt uitgezogen. (en die een minderheid geworden is, met alle gevolgen van dien bij verkiezingen).
  De woedende reacties van de EUSSR-mafiosi op het door Geert Wilders bestelde verslag over de uitstap van Nederland uit de EUSSR zijn dan ook veelzeggend. Geen enkele pooier wordt immers graag beroofd van zijn geldbron. Het is opvallend dat in de regime-pers geen aandacht besteed wordt aan de inhoud van het rapport zelf. Men valt enkel de boodschappers aan.Ingeval van een onafhankelijk Vlaanderen hebben we dan ook alle redenen om buiten deze EUSSR te blijven.

  • De Merode,
   Dat de regime pers hier geen aandacht voor heeft is toch niet ongewoon. Hoe loopt het af met de persconferenties die het Vlaams Belang geeft? Hoe veel lezen we van de tussenkomsten en voorstellen van Vlaams Belang mandatarissen? Waar hebben wij al iets gelezen over de komst van Geert Wilders naar het Vlaams Belang verkiezingscongres? Er zal op EU niveau een groot cordon gevormd worden rond alle Euro kritische partijen VB, FN, PVV, FPÖ, enz… Het zal mij benieuwen met wat de EU dictatoriale gekken ons de komende jaren gaan overladen???

 2. En Vlaamse kiezer vergeet niet dat de NVA voor dit Europa stemt in het Europees parlement, ze zitten in de groene fractie van de pedofiel Cohn Bendit

 3. Beste Senior,
  Daarom moeten we dergelijk nieuws sowieso doorsturen naar alle vrienden en kennissen en die hun vrienden en kennissen enz. in de hoop dat op 25 mei het 24u licht blijft a.g.v het vele licht wat ontstoken is.
  Persoonlijk stuur ik alles door naar mijn hele mailbox, dergelijk nieuws zou via fasebook o.d (waar ik niet op voorkom) verspreid moeten worden want de EU misdaadorganisatie veroorzaakt alle Europeanen schade en dan vooral die kutwijven aston, maalstroom en reling en dan hebben we het nog niet over het liegebeest uit Gent met zijn de la Tourette capriolen.
  Vorige week zag ik een flits van die eikel en ik dacht dat ik 75 jaar terug gecatapulteerd werd.

 4. Beste Senior,
  Het kalf is inderdaad verzopen, wie dit niet door heeft is ziende blind, of van HEEL slechte wil. Het EU circus waar velen van af willen om dat het bankroet er van reeds meer dan duidelijk is zal in stand gehouden worden. Dit in de eerste plaats om de in eigen land uitgerangeerde politici een bezigheid te bezorgen die meer dan overvloedig bezoldigd zal worden. Er zal nog veel debiele wetgeving van de EU dictators op ons af komen. Mijn hoop om voorgoed met deze overbetaalde kleptocratische profiteurs af te rekenen op 25 mei wordt met de dag kleiner en kleiner. En dit omdat (zoals u schrijft) nog voldoende “aanhang” aanwezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *