Wat we zelf doen , doen we Hmmm beter

Vlaams minister-president Kris Peeters en zijn ministers Hilde Crevits, Jo Vandeurzen, Philippe Muyters, Pascal Smet en Freya Van den Bossche hebben hun topcabinetards de voorbije maanden stuk voor stuk aan een topjob geholpen. Vlaamse ministersZe kunnen aan de slag in de Vlaamse administratie, en werden daarmee beloond voor hun ‘werk’ (sic) de voorbije jaren. Niet toevallig nu, want met de verkiezingen in aantocht is het voor die medewerkers niet ongebruikelijk om andere oorden op te zoeken. (einde citaat)

Van Muyters is bekend dat hij niet eens kan rekenen. Maar zouden de andere dames en heren wel weten wat oplichting van de belastingbetaler betekent en dat oplichting een strafbaar misdrijf is?

Nutteloos te vermelden dat hetzelfde klaargespeeld wordt door De Croo, De Block en Turtelboom, om ons te beperken tot de blauw geschelpte smurfen die jaknikker spelen voor Elio Di Rupo en zijn Vlaamse kapo’s.

Over de doelstellingen en de talenten van deze politiek benoemde kabinetsmedewerkers maakt men zich best niet te veel illusies. Ze zullen schaamteloos graaien, helemaal geen werk verrichten en tegelijk toch de ambtenarij blijven verzieken met politiek dienstbetoon en het dichtlassen van de deksels op corrupte potjes. Bij het parket en het gerecht ontsnappen ze steeds de dans wegens de onbestaande scheiding der machten…

lees verder>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat we zelf doen , doen we Hmmm beter — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *