Familierecht in de islam en de sharia.

ISLAMITISCHE GEESTELIJKEN BEWEREN: “Het perfecte islamitische familierecht is heilig recht, omdat het is gebaseerd op de woorden van Allah in de glorieuze koran en de soenna van Mohammed. Alle andere wetten zijn door de mens gemaakt en moeten zich onderwerpen aan de wil van Allah. Daarom is alleen de sharia-wet geschikt voor moslims.
Voor moslims is te worden geregeerd door wetten van Kafirs een gruwel.

De sharia:
m3.13 Er zijn twee soorten voogden, zij die hun vrouwen mogen dwingen om met iemand te trouwen, en zij die dat niet mogen.
m6.10 Het is onwettig voor een vrij man om met meer dan vier vrouwen te trouwen.
M8.2 Een voogd kan zijn prepuberale dochter niet uithuwelijken aan iemand voor minder dan het bedrag van de bruidsschat die doorgaans betaald wordt door soortgelijke bruiden.

Overspel
[Bukhari 3,38,508] Mohammed zei: ” Unais, confronteer de vrouw van deze man en als ze toegeeft overspel hebben gepleegd laat haar dan dood stenigen.”
[Bukhari 8,82,803] Ali had een vrouw dood gestenigd op een vrijdag en zei: ” Ik heb haar gestraft zoals Mohammed zou hebben gedaan.”

ml0.4 De man kan zijn vrouw verbieden om het huis te verlaten. Maar als een van haar familieleden sterft, is het beter om haar te laten vertrekken om hen te bezoeken.

M5.0 echtelijke rechten, huwelijksverplichtingen van de vrouw

M5.1 Het is verplicht voor een vrouw om haar echtgenoot onmiddellijk seks met haar te laten hebben wanneer :
a ) hij het haar vraagt
b ) thuis
c ) ze het fysiek kan verdragen

[Abu Dawud 11,2138; 2139] Muawiyah zei: Apostel van Allah , hoe moeten we onze echtgenotes benaderen en hoe moeten we ze verlaten? Hij antwoordde : Benader uw akker (akker is een geploegd veld, een term voor de vagina) wanneer of hoe je wil, …
Het belangrijkste ding dat een vrouw brengt in het huwelijk is haar vagina.

[Bukhari 7,62,81] Mohammed zei: “De huwelijksbelofte die meest terecht verwacht wordt om te worden gehoorzaamd is het recht van de man om de vagina van de vrouw te genieten. ” Allah vervloekt de vrouw die seks weerstaat.
[Bukhari 7,62,121] Mohammed: ” Als een vrouw het verzoek van haar man voor seks weigert, zullen de engelen haar vervloeken doorheen de nacht.”

Uit de Sira, hebben we wat meer over de rechten van een echtgenoot:
Ishaq 957 Mohammed stuurde Moeadh naar Jemen om (tot de islam) te bekeren. Terwijl hij daar was werd hij gevraagd welke rechten een man meer heeft dan de vrouw. Hij antwoordde aan de vrouw die dit vroeg: “Als je naar huis ging en je man vond met pus en bloed uit zijn neus lopend en je zoog totdat het was schoongemaakt, zou je nog steeds de rechten van uw man niet hebben vervuld.”

KINDBRUIDEN
Mohammed vroeg als 51 jarige Aisha ten huwelijk toen ze 6 jaar oud was. Met een kind huwen is Soenna.
[Bukhari 7,62,18] Toen Mohammed Aboe Bakr vroeg naar de hand van Aisha om haar te huwen, antwoordde Abu: “Maar ik ben je broer.” Mohammed zei: “U bent alleen mijn broer in Allah’s religie en Zijn Boek, dus het is mij geoorloofd met haar te trouwen.

***

Kopieer en bewaar deze bijdragen voor uw nageslacht. Niemand garandeert immers het voortbestaan van vrije sites en blogs.

Uit het Engels vertaald en in het Nederlands aangevuld door Lucky9

Met dank aan Bill Warner.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Familierecht in de islam en de sharia. — 3 reacties

 1. Wij draaien dat dus 100% om, in ons land MOET die achterlijke bullshit zich aanpassen aan de wetten gemaakt door mensen, wij hebben geen enkele interesse in die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd of eender welke idiote waanzin, die smeerlapperij MOET verdreven worden van ons grondgebied.

 2. De Merode,
  Amnesty International en SOS VIOL zijn linkse hobbyclubjes die de uitslag van de bevraging “besteld” hebben. De herkomst, huidskleur en nationaliteiten werd uiteraard niet in de bevraging opgenomen. Dat zou de islamieten en allochtonen veel te erg stigmatiseren en mag dus niet geweten worden.

  Dat het nieuws over deze bestelde bevraging uitgerekend vandaag gepubliceerd wordt is een realisatie van de marxistische Wereldmorgen: http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2014/02/19/bijna-een-op-drie-belgische-vrouwen-ooit-verkracht Dit werd gewoon overgenomen door HLN onder een nog politiek correctere titel. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is.

  Nu de kranten schrijven over groepsverkrachting verleden week in Willebroek is de bedoeling natuurlijk om te suggereren dat de verkrachtingsgolf niet zo erg is. Walgelijke indoctrinatie van linkse loeders.

  Drie meerderjarige Roma-zigeuners hebben twee Antwerpse tienermeisjes van 15 en 16 jaar meermaals verkracht. De hoofdverdachte is een 21 jarige Roma-zigeuner uit Servië, die hier al eens eerder veroordeeld was voor de verkrachting van een jong meisje. In het gerechtelijk arrondissement Brussel worden verkrachtingen bijna nooit onderzocht, laat staan veroordeeld.

  Laat ons ook niet vergeten dat het papa van de huidige minister Wathelet was die verantwoordelijk was voor de vervroegde vrijlating van een wegens verkrachting veroordeelde recidivist: Marc Dutroux die daardoor de kans kreeg om nog meer slachtoffers te maken en te doden.
  Als blijk van dank en vertrouwen, mocht die papa als “rechter” gaan zetelen in een Europees Hof in Luxemburg!!

 3. Voor een dergelijke ideologie loopt men zich dan in het westen het vuur uit de sloffen..
  Waar zitten de feministen en de kampioenen van het “blijf van mijn lijf….”
  Anderzijds beklagen de vrouwen dat ze door hun partner tot seks gedwongen worden, zie brug hierna.
  http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/1796473/2014/02/19/Kwart-Belgische-vrouwen-door-partner-gedwongen-tot-seks.dhtml
  In deze bevraging is echter niet vermeld over wat soort mannen het gaat.
  Nu als het allemaal om echte belgen zou gaan, moeten er dan ook verzachtende omstandigheden ingeroepen worden. Als onze islamitische broeders dit mogen, en rekening gehouden met het feit dat het de autochtonen zijn die zich moeten aanpassen aan de islam, is het dan ook niet meer dan logisch dat op gebied van sex, de islamitische gebruiken worden overgenomen onder het volkse motto :” kak of gene kak, de pot op”.
  Indien de autochtone vrouwen met de feministen op kop, zich hiertegen zouden verzetten, geven ze dan ook blijk van een verregaande intolerantie, en een gebrek aan respect voor onze islamitische broeders..een discriminatie die dan ook genadeloos moet worden aangepakt. Ik stel dan ook voor om al een meldpunt op te richten voor autochtone vrouwen “met hoofdpijn…”. Tevens dient een studiegroep opgericht te worden om deze vrouwen met “hoofdpijn” tot betere gedachten te brengen, o.a. via een verbeterde kwaliteit van de zwepen. Niets mag immers aan het toeval worden overgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *